A közösségi gyümölcsfeldolgozó üzemünkben magyar gyártó által készített kisüzemi gépekkel készítjük a 100%-os zöldség és gyümölcsleveket. Az alapanyagot frissen kezdjük el feldolgozni, szinte amint beérkezik hozzánk.
Van lehetőség szűrt levek készítésére is, ebben az esetben egy szűrő berendezésen keresztűl vezetjük át a levet pasztőrözés előtt.
Van lehetőség szűrt levek készítésére is, ebben az esetben egy szűrő berendezésen keresztűl vezetjük át a levet pasztőrözés előtt.
Elkészítési folyamat:
- 1, Válogatás.
- 2, Mosás.
- 3, Aprítás / magozás (csonthélyasoknál csak magozunk).
- 4, Préselés.
- 5, Igény szerint szűrés.
- 6, Pasztőrizálás (83-84°C)
- 7, Csomagolás (Bag-In-Box)
A technológiánkkak tudunk készíteni gyümölcspépet is, amit ha felhigítunk (pl almalével) akkor magas gyümölcshús tartalmú levet kapunk.
Elkészítési folyamat:
- 1, Válogatás.
- 2, Mosás.
- 3, Aprítás + magozás (csonthélyasoknál csak magozunk).
- 4, Aszkorbinsavval (C-vitamin) meghintjük (igény szerint), hogy tartsa meg a színét.
- 5, Higítás almalével.
- 6, Pasztőrizálás (83-84°C)
- 7, Csomagolás (Bag-In-Box)
- 1, Válogatás.
- 2, Mosás.
- 3, Aprítás + magozás (csonthélyasoknál csak magozunk).
- 4, Aszkorbinsavval (C-vitamin) meghintjük (igény szerint), hogy tartsa meg a színét.
- 5, Higítás almalével.
- 6, Pasztőrizálás (83-84°C)
- 7, Csomagolás (Bag-In-Box)