A közösségi gyümölcsfeldolgozó üzemünkben magyar gyártó által készített kisüzemi gépekkel készítjük a 100%-os zöldség és gyümölcsleveket. Az alapanyagot frissen kezdjük el feldolgozni, szinte amint beérkezik hozzánk.

Van lehetőség szűrt levek készítésére is, ebben az esetben egy szűrő berendezésen keresztűl vezetjük át a levet pasztőrözés előtt. 

Elkészítési folyamat
 - 1, Válogatás.
 - 2, Mosás.
 - 3, Aprítás / magozás (csonthélyasoknál csak magozunk).
 - 4, Préselés. 
 - 5, Igény szerint szűrés.
 - 6, Pasztőrizálás (83-84°C)
 - 7, Csomagolás (Bag-In-Box)
 


A technológiánkkak tudunk készíteni gyümölcspépet is, amit ha felhigítunk (pl almalével) akkor magas gyümölcshús tartalmú levet kapunk. 
 
Elkészítési folyamat
 - 1, Válogatás.
 - 2, Mosás.
 - 3, Aprítás + magozás (csonthélyasoknál csak magozunk).
 - 4, Aszkorbinsavval (C-vitamin) meghintjük (igény szerint), hogy tartsa meg a színét. 
 - 5, Higítás almalével.
 - 6, Pasztőrizálás (83-84°C)
 - 7, Csomagolás (Bag-In-Box)